«
Sunteti aici :: YIN
Cine suntemConducerea IFA RomaniaSeminarii / EvenimentePublicatiiCum ma inscriuYINLegaturi utileNoutati - EvenimenteNoutati - Publicatii
IFA Central
DocumenteLista membriUtilizatori forumForum
YIN

Pentru a atrage cati mai multi membrii tineri, aflati la inceputul carierei lor IFA a adoptat, in anul 2005, intiativa Reteaua de Tineri IFA (Young IFA Network) – YIN. A fost stabilit un comitet YIN format din membrii tineri ai IFA care sa dezvolte, propune si implementeze propgrame prin care IFA sa devina mai atractiva pentru tineri. Aceasta intitativa a fost lansata oficial in cadrul Congresului IFA din 2006 de la Amsterdam.

Invitam toti membrii IFA Romania cu varsta de pana la 40 de ani inclusiv sa acceseze sectiunea "How to join YIN" a site-ului www.ifa.nl unde, prin introducerea username-ului si a parolei primite de la IFA Central pot deveni membri YIN si accesa forumul special dedicat acestora.

In cadrul programului YIN, filiala IFA Romania desfasoara in anul 2010 urmatoarele activitati:

1. Incepand cu luna aprilie 2010 revista "Curierul Fiscal", publicatia oficiala a IFA Romania a inaugurat sectiunea "Pagina YIN" unde membrii IFA Romania cu varsta de pana la 40 de ani inclusiv au oportunitatea de a publica articole de specialitate.

2. In data de 25 mai 2010 YIN Romania a organizat in colaborare cu ASCIG (Asociatia Studentilor de la Contabilitate si Informatica de Gestiune) seminarul de fiscalitate "Este fiscalitatea un argument in alegerea formei de organizare ca persoana juridica vs. persoana fizica autorizata?" desfasurat in cadrul ASE Bucuresti. Seminarul a fost sustinut de dl. lect. univ. drd. Emilian Miricescu - coordonator YIN Romania. Invitati de onoare la acest eveniment au fost dna prof. univ. dr. Tatiana Mosteanu, decan al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, membru al Comitetului Executiv IFA Romania, si dl. conf. univ. dr. Lucian Tatu, redactor sef al revistei "Curierul Fiscal".

3. In toamna anului 2010 YIN Romania isi propune realizarea unui al doilea seminar de fiscalitate dedicat tinerilor.
© 2017 IFA ROMANIA - Toate drepturile rezervate   |   Site realizat de Triumf ®