«
Sunteti aici :: Cine suntem
Cine suntemConducerea IFA RomaniaSeminarii / EvenimentePublicatiiCum ma inscriuYINLegaturi utileNoutati - EvenimenteNoutati - Publicatii
IFA Central
DocumenteLista membriUtilizatori forumForum
Cine suntem

Asociatia Internationala de Fiscalitate (IFA) s-a infiintat in 1938 sediul sau fiind in Olanda. IFA este singura organizatie internationala neguvernamentala care are ca obiect studiul problemelor fiscale.

Ea numara peste 11.500 membrii din 92 de tari. In 57 de state s-au infiintat filiale ale IFA. 

In cadrul celui de-al 61-lea Congres IFA care a avut loc la Kyoto, Japonia in perioada 30 Septembrie – 05 Octombrie 2007 Consiliul General IFA a recunoscut infiintarea filialei cu numarul 54: filiala Romania.

Scopul IFA si al IFA - filiala Romania este de a promova imbunatatirea legislatiei finantelor publice, stiinta si practica in Romania si de peste hotare prin metode de cercetare stiintifica si diseminarea cunostintelor. Obiectivele Asociatiei sunt studiul si progresul legislatiei fiscale din Romania, precum si, in colaborare IFA, studiul si progresul legislatiei fiscale internationale si al aspectelor economice ale fiscalitatii. Asociatia isi propune urmarirea scopului si obiectivelor prin activitati de publicare si diseminare a cunostintelor si de organizare de seminarii si evenimente in domeniul legislatiei fiscale.

IFA-filiala Romania isi doreste sa promoveze studiul domeniului fiscal in randul tuturor persoanelor interesate din Romania. IFA-filiala Romania isi doreste sa devina mediul propice de intalnire a tuturor celor interesati de problematica fiscala din Romania. Astfel, IFA – filiala Romania doreste sa ofere sprijin pentru schimbul de idei dintre reprezentatii mediului de afaceri, academic sau de reglementare in vederea asigurarii unei colaborari fructuoase pentru toti cei interesati de domeniul fiscal in Romania.

De aici puteti descarca Regulamentul de organizare si functionare a IFA-Romania. ROF.
© 2018 IFA ROMANIA - Toate drepturile rezervate   |   Site realizat de Triumf ®